Edustukselle tappio harjoituspelissä Fc Ylivieska II:sta vastaan
29.4.2019 11:11 Uutiset / Miehet

K-Pallolle tappio harjoitusottelussa

K-Pallolle tappio harjoitusottelussa

Kalajoen Pallo kärsi kevään ensimmäisessä täysimittaisessa harjoitusottelussaan tappion yhtä tasoa korkeamalla pelaavaa Fc Ylivieska II:sta vastaan lukemin 5-3 (4-2).

Erinomaisessa säässä pelatun ottelun alku oli tasainen ja molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa maalintekoon. K-Pallosta lähimpänä maalintekoa olivat Jori Nikupaavo, jonka pusku painui vain hiukan ohi maalin ja Teemu Kyösti, jonka läpiajon Fc Ylivieska II:sen maalivahti torjui hienosti.

Puolen tunnin pelin jälkeen Fc Ylivieska II siirtyi nopealla tahdilla kolmen maalin johtoon, K-Pallon puolustuksen virheistä. Välittömästi 3-0 maalin jälkeen Ville Mustonen kuitenkin vapautti Teemu Kyöstin läpiajoon ja tämä kavensi tilanteeksi 3-1. Vain hetki tämän jälkeen K-Pallon Juha-Pekka Salmi pääsi ohjaamaan tyylikäästi suoraan ilmasta lukemat 3-2:een. K-Pallon puolustuksen sekoilusta johtuen Fc Ylivieska II onnistui kuitenkin maalinteossa vielä kerran ennen puoliaikaa ja näin tauolle mentiin 4-2 lukemissa.

Toisella puoliajalla peli aaltoili päästä päähän ja molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa, mutta etenkin K-Pallolla oli vaikeuksia murtautua hyville maalintekopaikoille. Noin 70. minuutin kohdilla alkoi ottelussa olla lopullisen ratkaisun makua, kun Fc Ylivieska II:sen hyökkääjä pääsi karkaamaan läpiajoon ja laukoi lukemiksi jo 5-2.

K-Pallo kuitenkin kavensi vielä juuri ennen loppua, kun Viljami Tanhualan hieno keskitys löysi boxista edustuksessa debytoineen Lauri Isopahkalan, joka jallitti yhden puolustajan ja laukoi pallon varmasti maaliin ja samalla loppulukemiksi 5-3.

K-Pallo oli ottelussa peräti 22 pelaajan voimin ja pyöritti vaihtorulettiaan vauhdikkaasti, mikä myös osittain sotki joukkueen peliä. K-Pallolla onkin näin kauden alla positiivinen ongelma, kun ringissä on hyvin sitoutuneita pelaajia todella paljon. K-Pallon onnistujia ottelussa olivat ennakkoluulottomasti haastanut Teemu Kyösti, laitapakkina erinomaisesti pelannut Viljami Tanhuala ja keskikentällä hurjasti raatanut Marko Mankinen.

Seuraavaksi K-Pallo kohtaa vielä harjoitusottelussa keskiviikkona Nivalassa Fc 92:n ja virallisesti K-Pallo aloittaa kautensa 7.5 vierasottelulla Esse IK III:sta vastaan.


   
Lisää uutisia
Kalajoen Pallo
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat