Esittely
Ottelutilastot
TUS B - K-Pallo B
2018 - B-pojat 01-02 - P 17 Kakkonen
Klo 18:30 Forsbackaplan, Teerijärvi
8
Kes

K-pallo B haki jälleen vakuuttavasti pisteet Kruunupyystä kukistaen TUS B-joukkueen 1-4


K-pallo lähti vieraspeliin kahden vaihtopelaajan voimin. Pelaajilla oli takanaan B:n peli keskiviikkona ja osalla vielä edustuksen peli eilen torstaina. Kova pelirupeama näkyi varsinkin pelin alussa. Vastustajan runkopelaajat olivat fyysisiä, isokokoisia ja teknisesti taitavia. Vastustaja pyrki hallitsemaan keskialuetta ja pelaamaan pallon pystyyn nopeille kärkipelaajille juoksuun. Ajoittain ensimmäisellä puoliajalla vastustaja pääsi ylittämään keskialueen nopeasti ja pyrki pelaamaan kärkiä vapaaksi, mutta K-pallon puolustuslinja oli tänään raudanluja: Topparipari Henry Nauha ja varsinkin Tuukka Marjala pelasivat lähes virheettömän pelin. Myös laitapakit Akselit Koutonen ja Känsäkangas täyttivät erinomaisesti paikkansa. Viimeistään maalivahti Miska Malkamäki poimi TUSsin pystysyötöt linjan yli vaivattomasti. Puoliaika oli tasaista vääntöä, eikä K-pallon hyökkäyspeli oikein auennut. Vastustajan topparit ja pohjapelaajat pelasivat varmasti.

Toisella puoliajalla Pauli Niemi siirtyi K-pallon pohjapelaajaksi ja Ville Mustonen ylemmäs keskikentälle. Kun Mustonen sai rinnalleen Akseli Koutosen ja laidoille Teemu Kyöstin ja Viljami Tanhualan, niin K-pallo sai keskialueen haltuunsa. K-pallon laitapakit, varsinkin Känsäkangas, katkoivat tehokkaasti vastustajan hyökkäysyrityksiä ja avasivat maassa keskellä, josta päästiin nopeisiin vastahyökkäyksiin. 50 Minuutilla Mustonen leikkasi keskustaan ja laukoi 25 metristä kauden kuudennen maalinsa yläkulmaan tilanteeksi 0-1. Paine alkoi siirtymään TUSsin päätyyn ja 57 minuutilla Aleksi Nauha laukoi vasemmasta laidasta kohti takakulmaa. Vastustajan maalivahti oli irti maalista ja tilanteessa voimaton. Välittömästi 0-2 maalin jälkeen vastustajan pitkän avaukseen pääsi TUSsin keskikenttäpelaaja juoksemaan läpi ja laukoi pallon takakulmaan ohi vastaantulleen Malkamäen.

Akseli Koutonen runnoi kuitenkin keskityksen jälkitilanteesta lukemat kolmeen nollaan. Maali merkittiin omaksi maaliksi. 69 minuutilla Alex Heikkilä pääsi pystysyötön seurauksena keskittämään maalille oikeasta laidasta ja vastustajan toppari ohjasi rintakehällään keskityksen maaliin. Lukemat 1-4 säilyivät loppuun saakka ja kolme pistettä matkasivat ansaitusti Kalajoelle.Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Kalajoen Pallo
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Ilmoittautumiset
Kategoriat