ILMOITTAUDU JOUKKUEISIIN

Hyvät jalkapalloilua suunnittelevat perheet!

Tällä hetkellä erityisesti 2011 ja 2012 syntyneiden vahemmat. Ilmoittakaa tällä kaavakkeella lapsenne jalkapallotoimintaan. ( Lisätty 30.01.2019)

Tällä sivulla keräämme jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneita lapsia ja nuoria jalkapalloharrastuksen pariin. Selvää on kuitenkin että joukkueen toimintojen pyörittäminen ei onnistu ilman vanhempien apua. Vaikka tilanne valmentajien suhteen onkin nyt jo parempi, tarvitsemme silti vetoapua myös joukkueen muihin toimiin. Kuitenkin kaikkein tärkein kohta on tuon valmentamisen sujuva pyörittäminen. Senpä takia olemme varautuneet antamaan siihen koulutusta lyhyellä aikavälillä. Seurassa on nyt myös jonkin verran nuoria pelaajia jotka voivat avustaa valmennuksessa.

Ilmoittautuminen
Olitpa poika tai tyttö täytä ilmoittautumiskaavake. Keräämme ikäluokkasi ilmoittautumiset ja kun joukkueessa on riittävä määrä jäseniä (pelaajia) kutsumme vanhempien yhteystiedoilla joukkueen neuvottelemaan harjoitusten aloittamisesta.
Jos olet jo aiemmin jalkapalloa harrastanut esim paikkakunnalle muuttanut, ilmoittaudu myös tämän sivun kautta. Mikäli seuramme joukkueissa on omaa ikääsi vastaava joukkue (kts joukkueet) voit ottaa yhteyttä myös suoraan joukkueenjohtajaan.

Huomio! Erittäin tärkeä tieto on pelaajan (juniorin) syntymäaika sillä kotisivun järjestelmä erottelee yksilöt syntymäajan perusteella.

Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika pp.kk.vvvv. *
Pelaajan sähköposti
Pelaajan puh.n:
Äidin/isän etu-ja sukunimi
Katuosoite
Postino:
Puhelin no:
Sähköpostios. *

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


   
Kalajoen Pallo