Jäsenmaksun perusteista
25.12.2018 18:21 Uutiset / Pääsivusto

Jäsenmaksu, tuo seuran maksuista miltei vähäpätöisin mutta erittäin tärkeä kuitenkin. Seuran sääntöjen mukaan jokaisen seuran toiminnassa mukana olevan kuuluu maksaa liittymis- ja jäsenmaksu vuosittain.Kalajoen Pallo ei peri erityistä liittymismaksua. Tarkkaan ottaen seuran johtokunnan kuuluisi vahvistaa jäseneksi liittymiset ja myös jäsenyydestä eroamiset. Käytännössä kuitenkin jäseneksi ilmoittautumalla ja maksamalla jäsenmaksun pääsee seuran jäseneksi. Erota voi jäsenyydestä seuran kotisivuilla olevan kaavakkeen kautta.

Seuran jäsenyys oikeuttaa saamaan tasapuolisesti kaikki seuran ”palvelut” ( esim. harjoitukset, pelit ). Se myös liittää pelaajat ja joukkueet Suomen Palloliiton sarjajärjestelmiin. Nyt kun Kalajoen Pallo on ottanut uusiksi lajeiksi salibandyn ja lentopallon, on seuran liityttävä mainittujen lajien valtakunnallisiin liittoihin ja Kalajoen Pallon jäsenet voivat tällöin osallistua myös mainittujen lajien toimintaan. Kyseisten uusien lajien harrastajien ei siis tarvitse lunastaa mitään omaa erityistä jäsenyyttä vaan Kalajoen Pallon jäsenyys riittää. Tosin pelaajalisenssit joutuu jokaiseen lajiin lunastamaan. Tosin ilman seuran jäsenyyttä ei voi lunastaa pelaajalisenssiä mainittujen liittojen sarjoihin.

Edellä mainittu koskee lähinnä pelaajia. Seurassamme on kuitenkin käytössä nk. perhejäsenmaksu, jolla on seuran toimintaan suuri merkitys. Perhejäsenyys antaa jäsenyyde /t perheen lapsille ja mikä tärkeintä liittää myös vanhemmat seuran toimintaan mukaan äänivaltaisina jäseninä. Esim. seuran yleisissä kokouksissa äänivalta alkaa vasta 15 vuodesta ylöspäin, joten suurin osa seuramme pelaajista tarvitsee edustajan yleisiin kokouksiin.
Edellä mainittu seikka on murheista pienin, sillä ilman vanhempien mukana oloa seuran toiminnasta ei tulisi mitään. Kaiken lisäksi seuran jäsenistä 2/3 osaa on perheissä ja sillä on seuralle suuri merkitys. Tältä pohjalta olisi suositeltavaa mahdollisimman monen ottaa perhejäsenyys käyttöön.

Kaiken lisäksi seurassa voi olla myös jäseniä, jotka vain haluavat tukea arvokasta kasvatustyötä Kalajoella. Heitäkin tosin näkisi mielellään myös mukana seuratoiminnassa. Kaiken kaikkiaan seuran jäsenyys tulisi ottaa vastaan kunnia-asiana, eikä missään nimessä taakkana. Älkää siis siirtäkö sitä pientä jäsenmaksulaskua ensimmäisenä sivuun. Jos aiemmin hankittu jäsenyys on teille tällä hetkellä rasite, niin käykää se irtisanomassa tämän sivuston jäsenyys kaavakkeella. Jäsenyyshän on voimassa toistaiseksi kunnes se irtisanotaan.
Pieni maksu mutta suuri vaikutus.


   
Lisää uutisia
Tyttöjen jalkapallokerho
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat