Edustuksen kausi 2019 loppuyhteenveto
10.9.2019 11:15 Uutiset / Miehet

Loppuyhteenvetoa edustuksen kaudesta 2019

Nuorten pelaajien esiinmarssi nousun takeena

K-Pallolle VI-divisioonan kärkipaikka 43. pisteellä ja kahden pisteen erolla alavetelin IK Myran II:seen. Sekä K-Pallo, että IK Myran II nousevat ensi kaudeksi V-divisioonaan ja PeFF II ja Pietarsaaren Into puolestaan putoavat VII-divisioonaan.

K-Pallon viimeisen kahden kauden aikana reilusti uudistunut ja nuorentunut joukkue otti tavoitteekseen ennen kauden alkua sarjanousun ja tämä tavoite myös saavutettiin reilulla marginaalilla, kun ero kolmanneksi sijoittuneeseen KPS II:een oli kymmenen pistettä. Etenkin nuorten ja lahjakkaiden pelaajien esiinmarssia on ollut ilo seurata, kun alaikäiset pelaajat ovat saaneet runsaasti vastuuta ja ovat myös kiittäneet vastuusta pelejä ratkoen. Kokonaisuudessaan alle 18-vuotiaita pelasi tällä kaudella edustuksessa seitsemän ja alle 20-vuotiaita peräti kymmenen. Näin ollen tulevaisuuden näkymät ovat K-Pallon kannalta kirkkaimmat pitkään aikaan.

K-Pallon onnistuneesta kaudesta kertoo myös ottelutilastot ja maaliero. 18 ottelusta joukkue saalisti 14 voittoa, 3 tappiota ja 1 tasapelin. Maaliero puolestaan oli 80-21 (+59), mikä kertoo, että etenkin hyökkäyspäässä K-Pallo oli tällä kaudella useaan otteeseen täysin pitelemätön vastustajalle ja viimeistelyvoimaa löytyi usealta pelaajalta. Myös maalivahtipeli ja puolustus nostivat tasoaan ja tästä kertookin, että kalajokisille tehtiin 18 ottelussa vain 21 maalia.

Hyökkäyspäässä useimmin K-Pallon joukkueesta verkkoa heiluttivat Ville Mustonen (16 maalia) ja Teemu Kyösti (13 maalia). Nuoret herrat sijoittuvat näillä maalimäärillä koko sarjan maalipörssissä sijoille 2. ja 3. Hyvää tulitukea antoivat myös Henry Nauha ja Marko Mankinen kuudella maalilla. Kaikenkaikkiaan ratkaisijoita löytyi todella laajalta rintamalta, sillä peräti 22 eri pelaajaa onnistui kauden aikana maalinteossa. Paljonpuhuvaa on se, että K-Pallolta löytyi menneeltä kaudelta lähes yhtä paljon maalintekijöitä, kun heikoimmilta joukkueilta tehtyjä maaleja.

Myös koko joukkueen sitoutuminen harjoitteluun ja pelaamiseen oli suurilta osin esimerkillistä ja laaja rinki pysyi kasassa hyvin koko kauden. Joukkue sai myös viime talvena treenattua isolla porukalla kaksi kertaa viikossa ja tämä on varmasti myös yksi syy joukkueen hyvään menestykseen.

Ensi kaudella K-Pallo siis pelaa V-divisioonaa muutaman vuoden tauon jälkeen ja tässä sarjassa luonnollisesti vastustajat kovenevat parilla pykälällä, mutta mikäli joukkueen runko pysyy kasassa myös seuraavana vuonna, niin K-Pallolta on lupa odottaa aktiivista, nopeaa ja hyökkäysvoittoista peliä myös ensi kaudella!

Sydämelliset kiitokset kuluneesta kaudesta kannattajille, kentänhoitajille, hovikuvaaja Hannu Tilukselle, Houser Oy:lle ja Safaritalolle. Niin ja tietysti myös vastustajille!

ORANSSIKEVÄT! ORANSSIKESÄ! ORANSSISYKSY! CAMAAN!!!!!


K-Pallon edustusjoukkueen pelaajat kaudella 2019:

  • GRONOFF TOMI, HEIKKILÄ ALEX, HEIKKILÄ SEPPO, ISOKÄÄNTÄ JUHO, JUTILA TOMMI, JÄRVINEN JAARLI, KEMPPAINEN MARKO, KOUTONEN AKSELI, KYÖSTI TEEMU, LAURI JUHANA, MANKINEN MARKO, MARJALA TUUKKA, MUSTONEN VILLE, NAUHA ALEKSI, NAUHA HENRY, NIEMELÄ KALLE, NIEMI PAULI, NIKUPAAVO EETU, NIKUPAAVO JORI, POLET ANTTI, ROSLANDER ANTTI, SALMI JUHA-PEKKA, TANHUALA VILJAMI, TAVASTI ANTON, TOTH GABOR, UUNILA SAKU-PETTERI, VAINIO MIKKO.


Joukkueen sisäinen maalipörssi:

16 maalia) Ville Mustonen

13 maalia) Teemu Kyösti

6 maalia) Henry Nauha, Marko Mankinen

5 maalia) Juhana Lauri

4 maalia) Mikko Vainio, Anton Tavasti, Jori Nikupaavo

3 maalia) Alex Heikkilä, Tommi Jutila,

2 maalia) Jaarli Järvinen, Akseli Koutonen, Tomi Gronoff, Pauli Niemi

1 maali) Antti Polet, Gabor Toth, Juha-Pekka Salmi, Seppo Heikkilä, Saku-Petteri Uunila, Eetu Nikupaavo, Tuukka Marjala, Juho Isokääntä.


   
Lisää uutisia
Miehet
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat