K-Pallo sarjavoittoon!!!
8.9.2019 21:43 Uutiset / Miehet

K-Pallon sarjavoitto sai sinetin, kun joukkue kaatoi viimeisellä kierroksella Pietarsaaren Innon

K-Pallo voitti VI-divisioonan - viimeinen ottelu oli vastustajalta surkuhupaisa esitys

Kalajoen Pallon edustustusjoukkue nappasi VI-divisioonan ykkössijan. Tämä varmistui 3-0 vierasvoitolla Pietarsaaren Innosta. Koko kauden pelaajaongelmista kärsinyt Into sai kauden viimeiseen otteluun vain seitsemän pelaajaa, joka myös on minimimäärä millä ottelun ylipäätään saa pelata. Näin ollen jo ennen alkuvihellystä oli selvää, että K-Pallo tulee ottelun ja sitä myötä koko sarjan voittamaan, koska koko ottelun pelaaminen neljän pelaaminen tällä, tai millään muullakaan tasolla, on vain liian kova pala purtavaksi.

K-Pallo sen sijaan pääsi tuttuun tyyliin lähtemään laajalla ringillä tähän viimeiseen otteluun ja vaihtopelaajia oli mukana seitsemän.

Ottelu oli täysin K-Pallon hallintaa ja ensimmäinen maali nähtiin 9. minuutilla, kun Juhana Lauri pääsi viimeistelemään lähietäisyydeltä. 0-2 maali syntyi 15. minuutilla, kun Viljami Tanhualan maittava keskitys löysi Tommi Jutilan, joka laukoi suoraan volleysta pallon verkkoon. 21. minuutilla oli jälleen Juhana Laurin vuoro iskeä pallo maaliin. Tämän 0-3 maalin jälkeen yksi Innon pelaajista ilmoitti, ettei kykene ottelua jatkamaan. Epäselväksi jäi oliko loukkaantuminen fyysistä, vai henkistä laatua. Mutta koska Innolla ei ollut enää tarpeeksi pelaajia ottelun jatkamiseen, vihelsi erotuomari ottelun päättyneeksi ja loppulukemat kirjattiin K-Pallolle 0-3. Jos ottelu olisi pelattu loppuun, niin loppulukemat olisivat olleet suurinpiirtein 0-20.

Kun ottelu virallisesti vihellettiin päättyneeksi päättivät joukkueet vetää harjoitusmatsin heti perään, kun kerran Tellushallista oli aikaa varattu ja kalajokisetkaan eivät halunneet vielä kahdenkymmenen minuutin pelin jälkeen kotiinpäin lähteä. K-Pallo lainasi omia pelaajiaan Innon joukkueeseen, että saadaan saman verran pelaajia molempiin joukkueisiin. Ottelun erotuomari Raimo Takala suhtautui hieman erikoiseen tilanteeseen huumormielellä ja vihelsi myös tämän harjoitusottelun. Tässä huumoripitoisessa harjoitus (ja ennenkaikkea epävirallisessa) -ottelussa K-Pallo voitti IntoPallon lukemin 3-6.

Kuten ylläolevasta käy ilmi, niin K-Pallon hieno kausi sai viimeisessä ottelussa melko erikoisen loppusilauksen. Vaikka homma menikin vastustajan osalta puuhasteluksi, niin kuitenkin tärkein, eli kolme pistettä ja sitä kautta sarjan voitto napsahti, joten ei joukkue hirvittävän pettynyt voi olla, vaikka kausi olisikin ollut mukava päättää ihan kunnolliseen otteluun.

K-Pallon kokoonpano Into-ottelussa:

H: Lauri, Mustonen

KK: H.Nauha, Isokääntä, Niemi, Kyösti

P: A. Nauha, Gronoff, Tavasti, Tanhuala

MV: Uunila

Vaihdossa: E.Nikupaavo, J.Nikupaavo, Järvinen, Marjala, Polet, Jutila, A.Heikkilä
   
Lisää uutisia
Miehet
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat