K-Pallo kaatoi Reiman 3-0
27.8.2019 20:44 Uutiset / Miehet

K-Pallo kaatoi kauden viimeisessä kotiottelussaan Ykspihlajan Reiman lukemin 3-0.

K-Pallo kaatoi Reiman 3-0

Kalajoen Pallon edustusjoukkue nappasi kuudennen peräkkäisen voittonsa kaatamalla kauden viimeisessä kotiottelussaan Ykspihlajan Reiman lukemin 3-0 (2-0).

Helteisessä kelissä pelatussa ottelussa K-Pallo oli koko ottelun kuskin paikalla ja vierasjoukkue Reima tyytyikin puolustamaan yhdeksällä pelaajalla, eikä saanut koko ottelussa yhtäkään vaarallista maalintekopaikkaa kalajokisten maalille.

K-Pallo aloitti ottelun hyvin, mutta viimeisten syöttöjen tarkkuus oli hieman hakusessa ja Reima pääsi useimmiten purkamaan K-Pallon syötöt väljemmille vesille. Noin vartin pelin jälkeen nähtiin ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma, kun Teemu Kyösti keskitti nousunsa päätteeksi upeasti Ville Mustoselle ja tämä latasi suoraan ilmasta kauden 16. osumansa.

K-Pallon 2-0 maali nähtiin noin 35. minuutin kohdalla, kun joukkueen kapteeni Marko Mankinen latasi voimalla pallon alakulmaan paristakymmenestä metristä. Tätä enempää maaleja ei ensimmäisellä puoliajalla nähty.

Toisella puoliajalla K-Pallo aloitti hieman löysästi, mutta miehityksen muutos 4-4-2:sesta 3-5-2:een käänsi pelin jälleen paremmin kalajokisten haltuun. 60. minuutin kohdalla nähtiin K-Pallon kolmas maali, kun Eetu Nikupaavon syöttö löysi laidasta Tuukka Marjalan, joka rynni vauhdilla kohti maalia, kynäili pari pakkia kahville ja syötti maalin edessä vapaana olleelle Pauli Niemelle, joka laukoi pallon etukulmasta sisään.

Vielä tämän jälkeen K-Pallolla oli erinomaisia paikkoja lisätä johtoa, kun sekä Antti Polet, että Teemu Kyösti karkasivat kertaalleen läpiajoon ja kentällä pitkin ottelua kovia kokenut Henry Nauha kilautti pallon ylärimaan. Myös joukkueen kippari Mankinen esitteli verrantonta palloakrobatiaa ja pamautti tyylipuhtaan saksarin sivuverkkoon. Viimeistely kuitenkin oli himpun verran huolimatonta ja näinpä lisämaaleja ei nähty ja pisteet jäivät Kalajoelle lukemin 3-0.

K-Pallo pääsi lähtemään periaatteessa paineettomaan otteluun jälleen hyvällä miehistölllä, vaikka joitakin avauksen miehiä sivussa olikin. Otteet kentällä olivat myös pääpiirteissään hyviä, vaikka välillä joukkue meinasikin lähteä liikaa mukaan vierasjoukkueen löntystelyyn.

K-Pallo jatkaa sarjan kärjessä 40. pisteellä ja kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan vieraissa Pietarsaaren Innon ensi viikon sunnuntaina. Ja luonnolisesti joukkue lähtee hakemaan ottelusta täyttä pistepottia, minkä avulla napsahtaisi jo varmistuneen nousun lisäksi sarjavoitto!

K-Pallon kokoonpano:

H: H.Nauha, Mustonen

KK: Marjala, Mankinen, Niemi, Kyösti

P: A.Nauha, Gronoff, Tavasti, Tanhuala

MV: Uunila

Vaihdossa: E. Nikupaavo, J. Nikupaavo, Järvinen, Polet, Roslander.   
Lisää uutisia
Miehet
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat