K-Pallo nousee vitoseen!
21.8.2019 23:12 Uutiset / Miehet

K-Pallon nousu vitoseen varmistui keskiviikkona vierasvoitolla KUF:sta

K-Pallo kaatoi KUF:in ja varmisti sarjanousun

Kalajoen Pallon edustusjoukkue voitti keskiviikkona vieraissa KUF:in (Kolppi) lukemin 1-4 (0-2) ja tämä voitto myös varmisti kalajokisten nousun ensi kaudeksi V-divisioonaan.

K-Pallo sai kauden toiseksi viimeiseen vierasotteluun jalkeille varsin iskukykyisen joukkueen, jossa vaihtomiehiäkin oli mukana kuuden pelaajan verran. Vastustaja KUF oli myös varsin hyvällä joukkueella liikkeellä ja kolmen ottelun voittoputkessa, joten helppoa iltaa ei K-Pallolle ollut luvassa.

Erinomaisessa säässä pelatun ottelun alkuhetkistä oli kuitenkin selvää, että K-Pallo vie ottelua ja KUF yrittää tiukalla puolustustaistelulla pysyä mukana. Ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana KUF-maalivahti olikin saanut jo venyä useampaan hyvään torjuntaan.

12. minuutilla K-Pallo siirtyi kuitenkin johtoon, kun maalivahdin avauspotku epäonnistui ja meni suoraan Juhana Laurille, joka rynnisti kohti maalia ja syötti Teemu Kyöstille, joka laukoi pallon etuyläkulmaan lähietäisyydeltä. 0-2 maali nähtiin 27. minuutilla, kun Tomi Gronoffin syöttö pomppasi KUF pelaajasta Jori Nikupaavolle, joka pääsi karkaamaan täysin vapaasti läpiajoon ja niittasi pallon verkkoon. Tämän jälkeen K-Pallolla oli mahdollisuuksia vielä lisätä johtoaan, mutta viimeistely hieman ontui ja toisaalta KUF maalivahti pelasi mainiosti. Näin tauolle mentiin K-Pallon 0-2 johdossa

KUF kavensi lukemat 1-2:een heti toisen puoliajan ensimmäisestä hyökkäyksestä, kun Isac Hyytiäinen pelattiin hienon kuvion päätteeksi läpiajoon ja tämä laukoi pallon ohi K-Pallo maalivahti Antti Poletin.

Kavennusmaali hieman sekoitti K-Pallolaisten pasmoja, mutta pikkuhiljaa ote kääntyi jälleen kalajokisille ja 60. minuutilla nähtiin vapauttava 1-3 maali, kun Tommi Jutila rynni Ville Mustosen riparin sisään lähietäisyydeltä.

Ottelun viimeinen maali nähtiin 75. minuutilla, kun muutaman hyvän maalipaikan tuhlannut Ville Mustonen pääsi hyödyntämään KUF puolustuksen kommunikaatiovirheen ja iski loppulukemiksi 1-4.

Näin K-Pallo nappasi viidennen peräkkäisen voittonsa ja pääsi ottelun jälkeen juhlistamaan sarjanousua (joskin sitä juhlittiin hämmentävän maltillisesti) kaksi kierrosta ennen kauden päätöstä. Jännitettävää joukkueella kuitenkin on vielä, sillä K-Pallo kamppailee sarjan voitosta yhdessä IK Myran II:sen kanssa. K-Pallo on nyt kolme pistettä edellä, mutta IK Myran II:lla on yksi peli vähemmän pelattuna.

K-Pallosta ottelussa erottuivat huikeaksi kynämieheksi osoittautunut Tuukka Marjala, keskikentällä dominoinut Mikko Vainio ja puolustuksessa eleettömän virheettömästi pelannut Anton Tavasti.

K-Pallo pelaa ensi tiistaina kauden viimeisen kotiottelunsa, kun vastaan asettuu Ykspihlajan Reima (Kokkola). Kauden viimeisen ottelunsa K-Pallo pelaa 8.9 vieraissa Pietarsaaren Intoa vastaan.


K-Pallon maalit:

12. Kyösti, 27. J. Nikupaavo, 60. Jutila, 75. Mustonen.


K-Pallon kokoonpano:

H: Lauri, Mustonen

KK: H. Nauha, Vainio, Mankinen, Kyösti

P: A. Nauha, Gronoff, Tavasti, Tanhuala

MV: Polet

Vaihdossa: Järvinen, E. Nikupaavo, J. Nikupaavo, Marjala, Niemi, Jutila   
Lisää uutisia
Miehet
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat