K-Pallon voittoputki sai jatkoa
8.8.2019 21:24 Uutiset / Miehet

K-Pallo kaatoi PUF:in vieraissa 1-2 !!!

K-Pallon voittoputki sai jatkoa!!!

Kalajoen Pallon edustusjoukkue nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa kaatamalla vieraissa PUF:in (Pensala) lukemin 1-2 (1-1).

K-Pallo pääsi lähtemään otteluun varsin hyvällä joukkueella ja normaalisti avauksessa pelaavista pelaajista oli poissa ainoastaan Anton Tavasti.

Ottelu alkoi hieman tunnustellen molemmin puolin, mutta alusta asti oli selvää, että kotijoukkue on lähtenyt aggressiivisesti liikkelle ja K-Pallolla olikin hieman vaikeuksia pärjätä kaksinkamppailuissa.

K-Pallon parhaat paikat siunaantuivat Ville Mustoselle ja Henry Nauhalle, jotka molemmat karkasivat kertaalleen läpiajoon, mutta laukaukset painuivat hiukan ohi maalin.

15. minuutin kohdalla K-Pallo siirtyi 0-1 johtoon, kun PUF puolustus ei saanut purettua palloa oman maalin edestä pois ja maalipörssin kärkinimi Ville Mustonen pelasi tilanteen loppuun asti ja pääsi kuin varkain tuikkaamaan pallon maaliin.

Noin kymmenen minuuttia myöhemmin nähtiin kotijoukkueen tasoitus, kun K-Pallon purkupallo jäi puolittaiseksi ja pallo pomppi PUF-pelaajalle, joka laukoi pallon tarkasti vasempaan alakulmaan.

K-Pallon peli ei ensimmäisellä puoliajalla missään vaiheessa päässyt tuttuun lentoon ja näin tauolle mentiin 1-1 lukemissa.

Toiselle puoliajalle K-Pallo tuli huomattavasti paremmalla asenteella ja pikkuhiljaa peli alkoi kääntyä enemmän kalajokisille, mutta vaaralliset maalipaikat olivat vähissä. Noin 70. minuutin kohdalla nähtiin ottelun voittomaali, kun Viljami Tanhualan mainio kulmapotku löysi Pauli Niemen, joka puski hallitusti pelivälineen verkkoon. Maali oli myös Niemen ensimmäinen edustuksessa.

Tämän jälkeen peli aaltoili päästä päähän ja molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa maalintekoon, mutta ratkaisut jäivät puolittaisiksi.

Lähimpänä maalintekoa oli Henry Nauha, joka Teemu Kyöstin ja Marko Mankisen esityöstä pääsi laukomaan lähietäisyydeltä, mutta veto painui sivuverkkoon.

Myöskään PUF ei enää saanut todellista painetta K-Pallon maalille ja näin pisteet matkasivat Kalajoelle lukemin 1-2.

K-Pallolle siis jälleen tärkeä voitto, vaikka joukkueen esitys ei ollut lähelläkään kauden parasta, mutta toisaalta kotijoukkue myös pelasi pienellä kentällä omilla vahvuuksillaan ja saikin horjutettua K-Pallon pelaamista.

K-Pallo nousi myös hetkellisesti sarjan kärkeen tasapisteissä IK Myranin kanssa, mutta IK Myranilla on peli vähemmän pelaamatta. Toisaalta K-Pallo myös kasvatti etumatkan kolmossijaan jo seitsemään pisteeseen, kun KPS II hävisi omassa ottelussaan.

Seuraavaksi K-Pallo kohtaa ensi tiistaina kotonaan nousujohteisesti pelanneen Såkan (Sokoja).

K-Pallon kokoonpano:

MV. Polet

P: Tanhuala, Gronoff, Niemelä, Marjala

KK: Kyösti, Mankinen, Vainio, A.Heikkilä

H: Mustonen, H.Nauha

Vaihdossa: A.Nauha, E. Nikupaavo, J.Nikupaavo, Lauri, Järvinen, Niemi.




   
Lisää uutisia
Miehet
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat