Edustus kaatoi PeFF II:sen
30.7.2019 21:08 Uutiset / Miehet

Edustusjoukkue kaatoi tiistaina PeFF II:sen

Kalajoen Pallon edustusjoukkue palasi viime viikkoisen vierastappion jälkeen takaisin päiväjärjestykseen ja kaatoi kotonaan tiistai-iltana PeFF II:sen (Pedersöre) lukemin 4-0 (1-0).

Tuulisessa ja koleassa kelissä pelattu ottelu ei juuri hienouksia tarjonnut ja toisinaan peli menikin enemmän pystypainiksi.
Ottelu alkoi K-Pallon hallinnalla, mutta varsinaiset huippupaikat olivat harvassa. K-Pallolaisten maalipaikat myös painuivat useimmiten räikeästi yli maaliin, mistä on osaksi syyttäminen kovaa vastatuulta. Kuparinen kuitenkin rikkoutui parinkymmenen minuutin kohdilla, kun Juhana Lauri hienon nousunsa päätteeksi syötti pallon maalin edessä vapaana olleelle Alex Heikkilälle, jolla oli helppo työ siirtää pallo maaliin.
Tämän jälkeen K-Pallolla oli runsaasti maalipaikkoja lisätä johtoaan, mutta ratkaisut painuivat edelleen yli tai ohi maalin. Myös PeFF II:sen maalivahti pelasi hyvin ja torjui muut maalia kohti tulleet laukaukset. Näin tauolle mentiin kutkuttavan jännittävässä 1-0 johdossa.


Toisella puoliajalla K-Pallo pääsi vuorostaan pelaamaan myötätuuleen ja jatkoikin pelin hallintaa. Noin 55. minuutilla pääsi Tommi Jutila runnomaan pallon väkisin maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta ja näin tilanteeksi 2-0. Maali oli myös Jutilan ensimmäinen virallinen maali edustuksessa. Vain hetki tästä ja K-Pallon Anton Tavasti otti nopeaan tahtiin kaksi keltaista korttia ja näin K-Pallo joutui pelaamaan viimeiset puoli tuntia yhden miehen vajaalla.
Tämä käänsikin peliä hieman vierasjoukkueelle, mutta vaaralliset maalipaikat olivat vierailijoiden osalta edelleen vähissä ja loput hoiti eleettömästi K-Pallon maalissa luutinut Saku-Petteri Uunila.
Lopullinen niitti nähtiin muutama minuutti ennen loppua, kun Juhana Lauri karkasi laidalta läpi ja syötti vapaana olleelle Teemu Kyöstille, joka pääsi lähietäisyydeltä siirtämään pallon ohi maalivahdin. Vielä ennen loppua Juhana Lauri paineli ohi parin PeFF II:sen pelaajan ja nosti pallon tyylikkäästi yli maalivahdin ja niittasi näin loppulukemiksi 4-0.


Ottelu ei ollut K-Pallolta mitenkään erityisen suvereeni, joskin hukattujen maalipaikkojen kautta ottelusta tuli K-Pallolle vaikeampi mitä olisi tarvinnut. Jokainen pelaajista kuitenkin pelasi jälleen vähintään tasollaan ja taisteli hienosti vajaamiehisenäkin. Erityisiksi onnistujiksi voidaan laskea keskikentällä valtavasti töitä painanut Mikko Vainio, keskikentällä ja laitapakkina häärinyt Eetu Nikupaavo ja kärjessä tehokkaasti pörrännyt Juhana Lauri.
Seuraavaksi K-Pallo kohtaa perjantaina vieraissa tärkeässä ottelussa sarjakärki IK Myran II:sen (Alaveteli) ja sinne K-Pallo lähtee jälleen voitto mielessä!

Kokoonpano:

MV: Uunila

P: Niemelä, Tavasti, Gronoff, A. Nauha

KK: A. Heikkilä, Vainio, Jutila, Kyösti

H: Mustonen, H.Nauha

Vaihdossa: E. Nikupaavo, J. Nikupaavo, Koutonen, Lauri, Marjala.


   
Lisää uutisia
Miehet
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat