Edustus nousi sarjakärkeen!
9.7.2019 21:23 Uutiset / Miehet

K-Pallo kaatoi Esse IK III:sen 4-2 !

Kalajoen Pallon edustusjoukkue nappasi sarjan kärkipaikan kaatamalla kärkikamppailussa Esse IK III:sen (Ähtävä) lukemin 4-2 (1-1). Samalla joukkue sai makoisan revanssin, sillä olihan Ähtävä kauden avausottelussa K-Palloa parempi selvin 5-0 lukemin.

K-Pallo pääsi otteluun suurin piirtein parhaalla mahdollisella miehistöllä ja myös vaihtopenkillä riitti laadukasta vaihtopelaajaa, jokaiselle pelipaikalle. Myös vierasjoukkue oli saanut kokoon miltei parhaan mahdollisen miehistönsä, joten ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua!

Ottelun alku oli kalajokisilta vahva ja joukkue saikin jo alkuhetkillä luotua hyvin painetta ähtäväläisten päätyyn. K-Pallo siirtyi johtoon noin kymmenen minuutin pelin jälkeen, kun Esse IK III:sen maalivahti sylki Mikko Vainion laukauksen eteensä ja irtopallolla oli ensimmäisenä Henry Nauha, joka siirsi pelivälineen verkkoon. K-Pallo jatkoi edelleen paineistamista, mutta 20. minuutin kohdilla liiallinen paineistaminen kostautui, kun entinen Veikkausliiga-pelaaja Rasmus Vikström vapautti pitkällä syötöllä Samuel Eklundin läpiajoon ja tämä laukoi pallon maaliin.

Vain hetki tästä ja K-Pallolla oli loistava paikka siirtyä uudelleen johtoon, kun Anton Tavastin pitkä syöttö tavoitti Juhana Laurin, joka karkasi läpiajoon. Täysin omassa yksinäisyydessä vastustajan maalivahdin kanssa ollut Lauri, kuitenkin laukoi pallon hiuksenhienosti ohi maalin. Tämän jälkeen peli aaltoili päästä päähän, mutta K-Pallo säilytti kuitenkin edelleen lievän hallinnan. Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty ja näin tauolle mentiin herkullisissa 1-1 lukemissa.

"Kyllä me tää hoidetaan!!!"

Toisella puoliajalla K-Pallo jatkoi hyvää pelaamistaan ja loi runsaasti maalipaikkoja, mutta viimeistely tökki harmillisesti. Mm. Ville Mustoselle, Anton Tavastilla ja Marko Mankisella oli erinomaiset tekopaikat, mutta ruuti oli märkää. Sitten noin 67. minuutin kohdilla K-Pallon naamalle iskettiin vanha totuus "Jos et ite tee, niin kaveri tekee", Esse IK III:sen Jonas Värnströmin karattua vasemmasta laidalta läpi ja tämän siirtäessä pallon ohi K-Pallo maalivahti Antti Poletin.

K-Pallo ei kuitenkaan sen enempää maalista hätkähtänyt, vaan jatkoi pelaamista samalla tavalla ja joukkueesta oli aistittavissa asenne, että "Kyllä se kohta menee!". 72. minuutilla nähtiinkin tasoitus, kun Teemu Kyösti siirsi hienon nousunsa jälkeen pelivälineen vierasjoukkueen maaliin.

Vain muutama minuutti tästä ja K-Pallo siirtyi johtoon iiiiiiiiiiiiihanalla maalilla, kun Mikko Vainion kierteinen veto painui nautinnolisen hitaasti maaliin, Esse IK III:sen maalivahdin töpeksinnän seurauksena.

85. minuutilla K-Pallon kapteeni Marko Mankinen pamautti ottelun komeimman maalin laukomalla pallon reilusta paristakymmenestä metristä alakulmaan ja K-Pallon jo 4-2 johtoon.

Tämän jälkeen K-Pallo jatkoi edelleen aggressiivista prässäämistä ja hyökkäämistä ja vierasjoukkueesta alkoi näkyä väsymyksen ja epätoivon merkkejä. Vielä lopussa Esse IK III sai yhden puolittaisen maalipaikan pienen kommunikaatiovirheen seurauksena, mutta Antti Polet piti kuitenkin maalinsa puhtaana. Totuuden nimissä K-Pallon viides maali oli lopussa lähempänä, kuin vierailijoiden kolmas maali.

Näin ottelu päättyi K-Pallon mahtavaan, maittavaan ja ennenkaikkea ansaittuun 4-2 voittoon hienon taistelun päätteeksi.

Samalla K-Pallo siirtyi myös sarjataulukossa ohi Esse IK III:sen ja nappasi sarjan kärkipaikan.

K-Pallon asenne ja taisteluilme ottelussa oli hienoa seurattavaa ja jokainen kentällä viilettänyt pelaaja pelasi hyvätasoisessa ottelussa vähintään omalla tasollaan.

Seuraavaksi K-Pallo siirtyy pienelle pelitauolle ja seuraavan ottelun joukkue pelaa vasta 22.7 ja silloin vierasottelussa on vastassa on nousujohteisesti pelannut Kokkolan Palloseuran kakkosjoukkue.


   
Lisää uutisia
Miehet
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat