K-Pallolle murskavoitto Innosta
6.7.2019 17:10 Uutiset / Miehet

K-Pallo murskasi Pietarsaaren Innon 12-0

K-Pallo murskavoitolla takaisin voittokantaan!

Kalajoen Pallon edustusjoukkue nappasi lauantaina 12-0 (4-0) murskavoiton Pietarsaaren Innosta ja nousi sarjassa kakkossijalle ja vain pisteen päähän kärkipaikasta.
Vierasjoukkue Into ei saanut tarpeeksi pelaajia reissuun mukaan ja joukkue joutuikin pelaamaan koko ottelun enemmän, tai vielä vähän enemmän vajaalla.
Ottelun alusta asti oli selvää, että K-Pallo on kuskin paikalla ja vie peliä. Heti ottelun ensi hetkillä oli K-Pallon Ville Mustosella ja Tomi Gronoffilla mainiot maalintekopaikat, mutta Innon puolustus selvitti tilanteet maaliviivalta.
16. minuutin kohdalla K-Pallo sai kuparisen rikki, kun kulmapotkun jälkitilanteesta pääsi Ville Mustonen sutaisemaan pallon maaliin. Heti seuraavasta tilanteesta Jori Nikupaavo pelattiin läpiajoon ja tämä viimeisteli eleettömästi. Ja jälleen heti seuraavasta tilanteesta pelattiin puolestaan Ville Mustonen yksin läpi ja tämä viimeisteli K-Pallon kolmannen maalin kahteen minuuttiin.
Tämän jälkeen K-Pallon peli hieman rauhoittui ja myös muuttui hieman huolimattomaksi helppojen syöttöjen karatessa minne sattuu. Vielä ennen puoliaikaa K-Pallo kuitenkin iski vielä kerran, kun nopean hyökkäyksen jälkeen pääsi Teemu Kyösti karkaamaan Innon puolustukselta ja niittaamaan taukolukemiksi 4-0.

Toisella puoliajalla K-Pallo pelasi enemmän vaihtopelaajilla ja tämä näkyikin lievänä temmon nostona pelissä. Heti toisen puoliajan alkuun pääsi Ville Mustonen iskemään kolmannen maalinsa ja lukemiksi jo 5-0. Ottelun hienoin maali nähtiin 55. minuutilla, kun Alex Heikkilä yksilösuorituksensa jälkeen laukoi pallon vasurillaan takayläkulmaan. Pari minuuttia tästä ja Jaarli Järvisen mainio läpisyöttö vapautti Ville Mustosen jälleen läpiajoon ja tämä viimeisteli eleettömästi. Ja heti seuraavalla minuutilla Mustonen karkasi jälleen läpiajoon ja iski jo illan viidennen maalinsa ja lukemiksi 8-0.
64. minuutilla pääsi Juhana Lauri puolestaan laukomaan lähietäisyydeltä kauden ensimmäisensä. Vajaa kymmenen minuuttia tästä ja K-Pallossa nähtiin kaksi uutta maalintekijää, kun ensin Antti Polet runnoi maassa maaten pallon väkisin maaliin ja hetkeä myöhemmin Seppo Heikkilä laukoi pallon lähietäisyydeltä verkkoon. Loppulukemat 12-0 iski Juhana Lauri.


K-Pallon ei tarvinnut esittää ottelussa läheskään parastaan, sillä vajaamiehisenä pelannut vastustaja ei tarjonnut kovin suurta haastetta. Onnistujia nähtiin kuitenkin ilahduttavan laajalla rintamalla, kun peräti seitsemän eri pelaajaa onnistui maalinteossa ja kahdelle näistä maali oli uran ensimmäinen edustuksen riveissä.
Kausi on nyt puolivälissä ja K-Pallo on kerännyt yhdeksässä ottelussa 19 pistettä ja on vain pisteen päässä sarjaa johtavasta Esse IK III:sesta, jonka K-Pallo kohtaakin seuraavaksi tiistaina kotonaan ja tästä ottelusta onkin odotettavissa varsin mielenkiintoinen näytös, sillä kyseessähän on ns. kuuden pisteen peli.
Into ottelun jälkeen Ville Mustonen nousi sarjan maalipörssin kärkeen 13 maalillaan. Mustosta säestää hyvin jaetulla kakkossijalla oleva Teemu Kyösti, jolla on 9 maalia.
K-Pallon maaliero on myös näin puolessa välissä kautta hämmentävän kova + 41 (54-13).


Seuraavan ottelun K-Pallon edustus tosiaan pelaa tiistaina, kun vastaan saapuu sarjakärki Esse IK III (Ähtävä).


   
Lisää uutisia
Miehet
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat