Edustukselle katkera tasuri Kokkolassa
24.6.2019 22:44 Uutiset / Miehet

Edustuksen neljän ottelun voittoputki katkesi

K-Pallon neljän ottelun voittoputki päättyi Kokkolassa, kun joukkue joutui tyytymään 3-3 (0-0) tasapeliin ottelussa Ykspihlajan Reimaa vastaan. Kuuman ottelun päähuomion varasti kuumeessa tuomaroinut erotuomari, joka jakeli täysin käsittämättömiä tuomioita pitkin ottelua ja nämä tuomiot lopulta käänsivät ottelun tasuriksi.
Ottelu alkoi lievällä K-Pallon hallinnalla, mutta varsinaiset maalipaikat olivat vähissä. Kotijoukkue toisaalta puolusti hyvin ja piti K-Pallon poissa hyviltä paikoilta. K-Pallon parhaat paikat siunaantuivat Ville Mustoselle ja Tommi Jutilalle, joiden ratkaisut kuitenkin painuivat hieman ohi maalin. Vierasjoukkueen paikat olivat paria puolittaista paikkaa lukuunottamatta vähissä ja näin tauolle mentiin 0-0 lukemissa.
Toiselle puoliajalle Reima sai hyvän alun, kun pitkä keskitys tavoitti kotijoukkueen hyökkääjän ja tämä pääsi siirtämään pallon maaliin ohi Antti Poletin.
Tämän jälkeen alkoi erotuomarin show, jossa selvät tilanteet muuttuivat käsittömällä tavalla vääriksi tuomioiksi. Ensiksi tuomari vihelsi K-Pallolle perusteettomasti rankkarin tilanteesta, jossa ei ollut kontaktia. Rankkarin ampui maaliin Jaarli Järvinen. Viitisen minuuttia myöhemmin K-Pallon kapteeni Marko Mankinen laukoi pallon upeasti kotijoukkueen maaliin. Jälleen 5 minuuttia tästä ja Viljami Tanhualan loistava vapaapotku löysi Marko Mankisen, joka nekkasi pallon maaliin ja K-Pallon 1-3 johtoon.
Vain muutama minuutti tästä ja K-Pallon Tommi Jutila karkasi yksin läpi. Tämän yrityksen Reiman maalivahti vielä torjui, mutta irtopallolla oli Juhana Lauri, joka siirsi pallon maaliin. Ottelun erotuomari kuitenkin vihelsi maalin paitsioksi vaikka Lauri oli tilanteessa vähintään 5 metriä Jutilan takana. Käsittämätön tuomio!!! Hetkeä myöhemmin K-Pallo onnistui jälleen maalinteossa, kun Pauli Niemi runnoi pallon sivurajaheiton jälkitilanteesta maaliin, mutta erotuomari hylkäsi tämänkin maalin. Perusteettomasti tälläkin kertaa. Tässä vaiheessa alkoivat tunteet kuumetta puolin ja toisin. Kesken K-Pallon hallinnan Reimalle vihellettiin rangaistuspotku, joskin tällä kertaa tilanteessa oli käsivirhe, joten rankkari oli ansaittu. Reiman pelaaja laukoi pallon varmasti maaliin.
Vajaa kymmenen minuuttia tästä ja Reima sai vapaapotkun rangaistusalueen sivusta, mutta harmillisesti tilanteessa ei taaskaan ollut minkäänlaista rikettä. Tämä vapaapotku ohjautui K-Pallon omasta pelaajasta maaliin ja näin lukemat olivatkin 3-3. Tämän jälkeen K-Pallo sai vielä painetta kotijoukkueen päätyyn, mutta maalinteossa joukkue ei enää onnistunut. Ottelun tuomaritoimintaa uvaa erinomaisesti viimeinen tilanne, jossa K-Pallon Teemu Kyösti oli karkaamassa laidaltaan läpi ja Reiman pakki nappasi kahdella kädellä kiinni Kyöstistä yrittäessään pysäyttää tämän. Tässä tuomari ottikin pillin suuhunsa...viheltääkseen Kyöstille rikkeen. Viimeistään tämä tuomio räjäytti K-Pallon vaihtopenkin melko äänekkääseen ja värikkäseen sanalliseen protestiin, josta Charles Bukowskin olisi ollut hämillään. Ottelu kuitenkin päättyi seuraavassa tilanteessa ja näin pisteet jaettiin lukemin 3-3.
K-Pallo pelaa seuraavan ottelunsa ensi viikon lauantaina kotonaan Pietarsaaren Intoa vastaan.

K-Pallon kokoonpano Reima-ottelussa:

H: Mustonen, H.Nauha

KK: Vainio, Mankinen, Jutila, Kyösti

P: Marjala, Gronoff, Tavasti, Tanhuala

MV: Polet

Vaihdossa: J. Nikupaavo, Järvinen, Niemelä, Lauri, Salmi, Niemi, A. Nauha.   
Lisää uutisia
Miehet
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat