Edustus nousi sarjakakkoseksi
18.6.2019 22:45 Uutiset / Miehet

K-Pallo kaatoi KUF:in 4-0 ja nousi sarjakakkoseksi!

K-Pallon voittoputki sai jatkoa !!!

Kalajoen Pallo venytti voittoputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi kaatamalla KUF:in (Kolppi) lukemin 4-0 (1-0).
K-Pallo joutui lähtemään otteluun hieman vaihtoehto miehityksellä, koska moni avauskokoonpanon pelaajista oli sivussa sairastumisen, tai loukkaantumisen takia. Vaihtopenkkiä kuitenkin löytyi tähänkin otteluun kahdeksan pelaajan verran ja "tuuraajat" selvisivät ottelusta puhtain paperein.
Kovassa tuulessa pelatun ottelun K-Pallo aloitti vahvasti ja loi painetta vastustajan maalille. Muunmuassa Ville Mustonen, Juho Isokääntä ja Mikko Vainio pääsivät yrittämään maalintekoa hyviltä tonteilta, mutta vierasjoukkueen maalivahti pelasi mainiosti. 14. minuutin kohdalla pallo lopulta saatiin KUF:in maaliin, kun Ville Mustosen mainio kulmapotku löysi Mikko Vainion, joka puski lähietäisyydeltä pallon verkkoon. Tämän maaliin jälkeen ottelu kääntyi enemmän vierasjoukkueelle, osaksi siitäkin syystä, että K-Pallo joutui ensimmäisellä puoliajalla pelaamaan miltei räävittömässä vastatuulessa. Antti Polet K-Pallon maalissa oli kuitenkin mainiolla pelipäällä ja torjui vieraiden lähentelyt varmasti. Näin tauolle mentiin K-Pallon 1-0 johdossa.
Toisella puoliajalla K-Pallo pääsi pelamaan myötätuulessa ja peli kääntyikin kalajokisille. Myös KUF:illa oli omat paikkansa tasoitukseen, mutta ratkaisut painuivat hiuksenhienosti ohi tai yli maalin.
66. minuutilla K-Pallo siirtyi kahden maalin johtoon, kun Viljami Tanhualan erinomainen pitkä syöttö vapautti Juha-Pekka Salmen läpiajoon ja "Puppe" viimeisteili varmasti. Pari minuuttia tästä ja K-Pallo sai vapaapotkun paristakymmenestä metristä ja Akseli Koutonen laukoi vaparin upeasti vierasjoukkueen maalin takayläkulmaan.
76. minuutilla K-Pallo iski illan viimeisen maaliin, kun Ville Mustonen kaadettiin pilkun arvoisesti. Rankkarin ampui sisään hurjat minuutit kentällä kellottanut Jaarli Järvinen. Tämän jälkeen K-Pallo löysäsi pelaamistaan ja vierasjoukkueen pelaajat pääsivät parikin kertaa läpiajoon, mutta Antti Polet torjui erinomaisesti. Toisessa tilanteessa pallo oli jatkotilanteessa jo painumassa K-Pallon verkkoon, mutta Viljamin Tanhuala pelasti puskemalla pallon väljemmille vesille ja näin K-Pallon maali pysyi puhtaana ja K-Pallo nappasi hienon 4-0 voiton!
Ottelu ei ollut välttämättä hirvittävän kaunista katseltavaa, mutta K-Pallon peli oli riittävän tehokasta, että se riitti voittoon ja oli myös hyvä itseluottamusboosti joukkueelle, että näitä otteluita voidaan voittaa, vaikka aina ei parhaalla mahdollisella kokoonpanolla pelaamaan päästäkään. Vastustaja KUF pelasi aggressiivisesti ja teki K-Pallon pelaamisesta vaikeaa, mutta lopulta tarvittavia ratkaisijoita kuitenkin löytyi kotijoukkueen riveistä. K-Pallosta erityisesti onnistuivat eleettömän varmasti puolustanut topparipari Anton Tavasti ja Kalle Niemelä, sekä laitalinkkeinä viilettäneet Alex Heikkilä ja Akseli Koutonen. Myös kärjessä pelannut Ville Mustonen teki hurjasti töitä ja loi liudan hyviä paikkoja itselleen ja joukkueelle.
Voiton myötä K-Pallo nousi sarjassa kakkossijalle!
Seuraavaksi K-Pallo kohtaa ensi maanantaina Kokkolassa Ykspihlajan Reiman.

K-Pallon kokoonpano KUF-ottelussa:

H: Isokääntä, Mustonen

KK: Koutonen, Vainio, Uunila, A.Heikkilä

P: E. Nikupaavo, Niemelä, Tavasti, Tanhuala

Vaihdossa:

Gronoff, Järvinen, J. Nikupaavo, S. Heikkilä, A. Nauha, Salmi, Jutila.   
Lisää uutisia
Miehet
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat