Edustus kaatoi Såkan vieraissa
14.6.2019 11:07 Uutiset / Miehet

K-Pallo nujersi Såkan lukemin 0-6 ja kasvatti voittoputkensa kolmen ottelun mittaiseksi!

Kalajoen Pallon edustusjoukkue nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa kaatamalla Såkan (Sokojan) vieraissa tennislukemin 0-6 (0-2).

Ennen ottelua molemmat joukkueet kunnioittivat kesäkuun alussa edesmennyttä Såka-pelaajaa minuutin hiljaisella hetkellä ja tämän lisäksi molempien joukkueiden pelaajat pelasivat mustat nauhat käsivarsissaan.
Mukavassa säässä pelatun ottelun alku oli tasainen ja kumpikaan joukkueista ei päässyt esittämään parastaan ja pallo tuntui polttavan vähän joka pelaajalla.
Noin puolen tunnin pelin jälkeen K-Pallo kuitenkin siirtyi kuskin paikalle ja alkoi luoda enemmän painetta kotijoukkueen päätyyn. Todella vaaralliset maalintekopaikat olivat kuitenkin vielä vähissä, kunnes 43. minuutilla K-Pallon Ville Mustonen kampitettiin rangaistuslalueella pilkun arvoisesti.Rankkaria asettui vetämään Marko Mankinen, jonka yrityksen Såkan lähes kolmemetrinen maalivahti kuitenkin hienosti torjui, mutta haaskalla oli ensimmäisenä rankkarin hankkinut Mustonen, joka pelasi pallon maalin eteen Saku-Petteri Uunilalle ja "Unski" viimeisteli kauden avausmaalinsa. Vielä juuri ennen taukoa pääsi Teemu Kyösti nousemaan laidaltaan vahvasti ja vasurin laukaus kimposi tolpan sisäosasta maaliviivaa pitkin Ville Mustoselle, joka viimeisteli hallitusti tyhjiin. Näin tauolle mentiin K-Pallon kutkuttavassa 0-2 johdossa.

Toisella puoliajalla K-Pallo jatkoi siitä mihin ensimmäisellä jäi ja paljonpuhuvaa on, että Antti Poletille ei toisella puoliajalla kirjattu yhtäkään torjuntaa.
52. minuutilla Ville Mustonen nousi hienosti ja syötti maalin eteen unohtuneelle Teemu Kyöstille, joka niittasi pallon lähietäisyydeltä voimalla maalin kattoon. 58. minuutilla K-Pallo siirtyi jo 0-4 johtoon, kun Pauli Niemen upea syöttö vapautti Alex Heikkilän puolittaiseen läpiajoon ja tämä pisti yhden pakin kaffeelle ja laukoi sen jälkeen tyylikkäästi pallon alakulmaan.
64. minuutilla oli jälleen Teemu Kyöstin vuoro heiluttaa verkkoa, kun tämä pääsi läpiajonsa jälkeen tuikkaamaan pallon vaikeasta asennosta ohi Såkan maalivahdin.
Loppulukemat 0-6 viimeisteli Eetu Nikupaavo, joka tälläsi vapaapotkun 25 metristä vastuttamattomasti kotijoukkueen maalin takayläkulmaan. Maali oli myös E. Nikupaavon ensimmäinen K-Pallon edustuksessa ja tätä juhlistettiin mauttomalla Fortnite-tuuletuksella. Noh, sakkoja on jälleen tiedossa.
Näin K-Pallo kaatoi lopulta selvästi Såkan lukemin 0-6 ja jatkaa sarjan kolmospaikalla pisteen päässä kakkossijasta.
K-Pallosta edukseen ottelussa esiintyivät keskikentällä päälliköinyt Marko Mankinen, laitapakkina mainiosti ahkeroinut Viljami Tanhuala ja joukkueen sisäistä maalipörssiä dominoivat Ville Mustonen ja Teemu Kyösti. Yllätävänä knoppitietona mainittakoon, että K-Pallo ei ole vielä tämän kauden sarjassa ottanut YHTÄÄN keltaista korttia, punaisista puhumattakaan.
Seuraavaksi K-Pallo kohtaa ensi tiistaina kotonaan Merenojan kentällä KUF:in (Kolppi) klo 18.30. TERVETULOA!!!

K-Pallon kokoonpano:

H: Mustonen, H. Nauha

KK: Koutonen, Mankinen, Niemi, Kyösti

P: Marjala, Niemelä, Tavasti, Tanhuala

MV: Polet

Vaihdossa: Gronoff, Järvinen, A. Heikkilä, A. Nauha, Lauri, Uunila, J. Nikupaavo   
Lisää uutisia
Miehet
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat