K-Pallo murjoi PeFF / 2:sen vieraissa
3.6.2019 23:49 Uutiset / Miehet

K-Pallo niittasi PeFF / 2:sen tylyin luvuin 0-10!

K-Pallo murjoi PeFF / 2:sen

Kalajoen Pallo palasi viime viikon harmillisen tappion jälkeen takaisin päiväjärjestykseen takomalla vieraskentällä tylyt 0-10 (0-3) lukemat PeFF / 2:sta (Pedersöre) vastaan.
Sateisessa kelissä pelattu ottelu käynnistyi K-Pallon hallinnalla ja jo ensimmäisen viiden minuutin aikana joukkueella oli ollut kolme erinomaista maalintekopaikkaa. 8. minuutilla nähtiin ottelun voittomaali, kun Jori Nikupaavon kulmapotku löysi etutolpalta Mikko Vainion, joka viimeisteli kliinisesti uransa ensimmäisen maalin K-Pallossa. Maalin jälkeen ottelu pysyi edelleen kalajokisten hallussa, eikä kotijoukkue päässyt kuin harvoin edes puolittaisiin maalintekopaikkoihin, jotka Antti Polet K-Pallon maalissa hoiti varmasti. 30. minuutilla nähtiin K-Pallon toinen maali, kun kulmapotkun jälkitilanteesta pääsi Anton Tavasti viimeistelemään kauden ensimmäisen maalinsa. Vielä ennen taukoa K-Pallo siirtyi ratkaisevan tuntuiseen 0-3 johtoon 43.minuutilla, kun Eetu "Jorinveli" Nikupaavon syöttö vapautti Jori "Eetunveli" Nikupaavon läpiajoon ja tämä viimeisteli hallitusti. Näin tauolle mentiin K-Pallon 0-3 johdossa.

Toisen puoliajan K-Pallo aloitti räväkästi ja 47. minuutilla Anton Tavasti iski illan toisensa ja siirsi K-Pallon jo 0-4 johtoon. 55. minuutilla Henry Nauha pääsi iskemään, muutaman paikan ensin hukattuaan, lukemat 0-5:een.
Seuraavana K-Pallosta iski kenties eniten maalipaikkoja hukannut Ville Mustonen, kun tämä pääsi laukomaan pallon verkkoon PeFF / 2:n maalivahdin käsien kautta. 70. minuutilla nähtiin ottelun hienoin maali, kun Mikko Vainio niittasi hienon nousunsa jälkeen pallon voimalla tolpan kautta verkkoon ja lukemiksi jo 0-7. Kymmenen minuuttia myöhemmin oli jälleen Ville Mustosen vuoro, joka pääsi siirtämään pallon tyylikkäästi maaliin. 83. minuutilla nähtiin jälleen uusi maalintekijä, kun normaalisti puolustuksessa raatava Tuukka Marjala nostettiin kärkeen ja tämä runnoi väkisin uransa ensimmäisen maalin edustuksessa.
85. minuutilla Teemu Kyösti puolestaan laukoi loppulukemiksi 0-10.

Ottelu oli jälleen melkoista maalintekotreeniä K-Pallolle ja hyvin nuorella joukkueella pelannut PeFF / 2 oli vastaanottavana osapuolena koko ottelun ajan. Viimeistely ei tosin vieläkään ollut kokonaisuudessaan hirvittävän kliinistä sillä ihan yhtä hyvin lukemat olisivat voineet olla 0-20. Tästä toki on osaksi syyttäminen liukasta ja märkää kenttää.
K-Pallon maaliero on neljän ottelun jälkeen +13, mikä on sikäli hyvin erikoista, että kaksi näistä otteluista on päättynyt joukkueen tappioon. Kokonaisuudessaan ottelu oli kuitenkin vahva esitys K-Pallollta ja joukkueessa on tällä hetkellä todella hyvä henki päällä. Seuraavaksi joukkue joutuu todennäköisesti hieman kovempaan testiin torstaina kotikentällään, kun vieraaksi saapuu K-Palloa sarjataulukossa pisteen edellä oleva PUF (Pensala).
Ottelu pelataan Merenojan kentällä 18.30.

K-Pallon kokoonpano: MV: Polet P: Tanhuala, Tavasti, Gronoff, Niemelä KK: H.Nauha, Mankinen, Vainio,, Kyösti. H: J. Nikupaavo, Mustonen.

VAIHDOSSA: Salmi, Järvinen, Marjala, E. Nikupaavo.


   
Lisää uutisia
Miehet
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat