K-Pallolle tappio IK Myran / 2:sta vastaan
3.6.2019 23:47 Uutiset / Miehet

K-Pallo kärsi 1-4 tappion IK Myranille

K-Pallo taipui IK Myran / 2:selle

Kalajoen Pallo kärsi maanantaina kotonaan 1-4 (0-1) tappion Alavetelin Ik Myran / 2:selle.
K-Pallo pääsi lähtemään otteluun varsin hyvällä joukkueella ja vaihtopelaajia oli jälleen mukana reilusti. Myös vierasjoukkue oli mukana varsin hyvällä porukalla ja oli naarannut jonkin verran apumiehiä Myranin ykkösjoukkueesta.
Ottelu alkoi tasaisesti, joskin lievässä K-Pallon hallinnassa mentiin ensimmäinen vartti. Parhaalle maalintekopaikalle pääsi Ville Mustonen, joka rynnisti laidasta keskustaan, mutta laukaus pysähtyi sivuverkkoon.
Noin parinkymmenen minuutin kohdilla IK Myran / 2 pääsi, kuin varkain siirtymään 0-1 johtoon, K-Pallon puolustuksen ja maalivahdin pienen nukahduksen seurauksena. Maalin iski läpiajoon karannut Lucas Hansen.
Tämän jälkeen peli aaltoili päästä päähän, mutta kumpikaan joukkueista ei päässyt ihan huippu tekopaikoille, ennen kuin aivan jakson lopussa Viljami Tanhualan "Laudrupmainen" syöttö vapautti Mikko Vainion puolittaiseen läpiajoon, mutta valitettavasti Vainion laukaus puolivolleystä painui noin kaksikymmentä senttiä ohi maalin. Näin tauolle mentiin vieraiden 0-1 johdossa.

Kiri ei riittänyt

Toisella puoliajalla IK Myran / 2 siirtyi heti 0-2 johtoon, kun Rasmus Wassborr pelattiin läpiajoon ja tämä laukoi pallon tolpan kautta maaliin ohi Antti Poletin.
Tämän jälkeen alkoi K-Pallon painostuskausi, jossa joukkue pääsi usein hyville tonteille, mutta maalinteko valitettavasti tökki.
65. minuutilla nähtiin lopulta kavennus, kun Viljami Tanhualan erinomainen vapari löysi vapaaksi unohtuneen Teemu Kyöstin, joka laukoi illan komeimman iskemällä voimalla suoraan volleystä maaliin.
Kavennuksen jälkeen K-Pallo haki vimmatusti tasoitusta, siinä kuitenkaan onnistumatta ja 74. minuutilla tuli jälleen kylmää vettä kalajokisten niskaan, kun Rasmus Wassborr karkasi jälleen yksin läpi ja iski lukemat 1-3:een.
Tämä maali selvästi vei hieman K-Pallon taistelutahtoa, eikä joukkue saanut enää kunnon loppukiriä aikaiseksi. 86. minuutilla Thomas Parviainen iski loppulukemiksi 1-4.

Edellisottelun maali-iloittelun jälkeen tämä oli K-Pallolle hyvä palautus maanpinnalle siitä, että helppoja otteluita ei ole luvassa, eikä maalipaikkoja voi hukata samaan tahtiin mitä tänä iltana. Välillä joukkue kuitenkin esitti varsin hienoa syöttöpeliä, jossa palloa siirrettiin yhdellä kosketuksella todella nopeasti ja tyylikkäästi eteenpäin, mutta valitettavasti myös helppoja virheitä ottelussa nähtiin harmittavan paljon.
K-Pallon joukkueesta edukseen esiintyivät laitapakkeina pelanneet VIljami Tanhuala, Akseli Koutonen ja Tuukka Marjala.

Seuraavaksi K-Pallo kohtaa viikon päästä vieraissa PeFF II:sen (Pedersöre).


   
Lisää uutisia
Miehet
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat