Edustusjoukkue murskaava kotiavauksessaan
20.5.2019 11:34 Uutiset / Miehet

K-Pallo murskaava ensimmäisessä kotiottelussaan.

K-Pallon edustusjoukkue murskasi kotonaan KPS / 2:sen lukemin 12-0 (6-0)

K-Pallo - KPS / 2

Kalajoen Pallon edustusjoukkue avasi kotikautensa lauantaina. Upeassa säässä pelattu ottelu kääntyi nopeasti melkoiseksi tyrmäykseksi, sillä vierasjoukkue KPS / 2 (Kokkola) oli ottelussa ilman vaihtopelaajia ja kun K-Pallolla oli kahdeksan vaihtopelaajaa ja vaihtoruletti pyöri, niin ottelun ensi hetkistä asti oli selvää, että vierasjoukkue ei tule pysymään kalajokisten tahdissa 90 minuuttia.
K-Pallo hallitsi ottelua melkoisen suvereenisti, eikä vierailijoilla ollut koko ottelussa yhtäkään vaarallista maalintekopaikkaa.
K-Pallo siirtyi 8. minuutilla 1-0 johtoon, kun Ville Mustonen laukoi pallon tyylikkäästi maaliin rangaistusalueen rajalta. 19. minuutilla puolestaan Henry Nauha pääsi kuopaisemaan pelivälineen lähietäisyydeltä verkkoon. Viimeistään vierasjoukkueen selkäranka alkoi katketa 28-34. minuutin kohdilla, kun K-Pallo iski nopeasti kolme maalia. Ensin 28. minuutilla Jaarli Järvisen pitkä sivurajaheitto vapautti Teemu Kyöstin läpiajoon ja tämä viimeisteli hallitusti 3-0:aan. Vain neljä minuuttia myöhemmin oli jälleen Ville Mustosen vuoro, kun Teemu Kyöstin hieno syöttö löysi tämän takatolpalta. 34. minuutilla kotijoukkueen kapteeni Marko Mankinen laukoi pallon tyylikkäästi maaliin paristakymmenestä metristä. Vielä ennen taukoa pääsi myös Jori Nikupaavo pudottamaan apinan selästään, kun tämä karkasi läpiajoon, eikä erehtynyt, vaan viimeisteli taukolukemiksi murskaavat 6-0. Maalinsa jälkeen Nikupaavo esitti myös pätkän Fortnite-tanssia ja sakkoja tämän johdosta on luonnollisesti tulossa!

"Voitasko hei lopetella jo vähän aikasemmin?"

Toisella puoliajalla K-Pallo oli vielä hieman suvereenimpi mitä ensimmäisellä ja tämä johtui toki osaltaan vierasjoukkueen väsähtämisestä.
Maalinteon aloitti toisella puoliajalla Gabor Toth, joka laukoi 57.minuutilla pilkulta ensimmäisen maalinsa sitten vuoden 2015. 66. minuutilla nähtiin ottelun ainoa päämaali, kun Juho Isokääntä pääsi puskeman kulmapotkun lähietäisyydeltä verkkoon. 9-0 ja 10-0 maalit olivat jälleen Teemu Kyöstin käsialaa. Ensimmäinen tuli läpiajosta ja toinen maalinedushässäkän jälkitilanteesta. 81. minuutila myös Ville Mustonen kruunasi ottelunsa hattutemppuun karattuaan läpiajoon. Loppulukemat 12-0 pääsi hienon sommitelman jälkeen iskemään Henry Nauha.
Näin K-Pallo nappasi kauden ensimmäisen voittonsa suvereenin esityksen jälkeen, mutta toki on myönnettävä, että vastustaja oli liikkellä todella heikolla joukkueella.
Kaikki kunnia kuitenkin vastustajalle, että ylilyöntejä ei nähty vaikka ensimmäisistä minuuteista lähtien oli selvää, että tästä ei vierasjoukkueelle ole kovin hauskaa ottelua tulossa.
K-Pallo sai ottelussa hyvää maalintekotreeniä ja onnistumisia nähtiinkin mukavan laajalla rintamalla. Joukkue osasi myös nauttia pelaamisesta tässä huomattavan erilaisessa ottelussa ja joukkue tiedostaakin, että tässä sarjassa ei enää tällaisia otteluita ole tiedossa, vaan pisteistä saa tulevaisuudessa tapella kynsin ja hampain.
Seuraavaksi K-Pallo kohtaa kotonaan 27.5 Ik Myran 2:sen (Alaveteli).

Maalit:
8.Mustonen
19. H. Nauha
28. Kyösti
32. Mustonen
34. Mankinen
45. J. Nikupaavo
57. Toth
66. Isokääntä
73. Kyösti
79. Kyösti
81. Mustonen
90. H. Nauha

Avauskokoonpano: MV:Gronoff P:E.Nikupaavo, Tavasti, Niemelä, Marjala. KK: H.Nauha, Niemi, Mankinen, Kyösti H: J. NIkupaavo, Mustonen. VAIHDOSSA: Isokääntä, Järvinen, Toth, A.Heikkilä, Salmi, Koutonen, Polet, A.Nauha.


   
Lisää uutisia
Miehet
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat