ILMOITTAUDU JOUKKUEISIIN

Hyvät jalkapalloilua suunnittelevat perheet!

Tällä sivulla keräämme jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneita lapsia ja nuoria jalkapalloharrastuksen pariin. Selvää on kuitenkin että joukkueen toimintojen pyörittäminen ei onnistu ilman vanhempien apua. Vaikka tilanne valmentajien suhteen onkin nyt jo parempi, tarvitsemme silti vetoapua myös joukkueen muihin toimiin. Kuitenkin kaikkein tärkein kohta on tuon valmentamisen sujuva pyörittäminen. Senpä takia olemme varautuneet antamaan siihen koulutusta lyhyellä aikavälillä. Seurassa on nyt myös jonkin verran nuoria pelaajia jotka voisivat avustaa valmennuksessa.

Ilmoittautuminen
Olitpa poika tai tyttö täytä ilmoittautumiskaavake. Keräämme ikäluokkasi ilmoittautumiset ja kun joukkueessa on riittävä määrä jäseniä (pelaajia) kutsumme vanhempien yhteystiedoilla joukkueen neuvottelemaan harjoitusten aloittamisesta.
Jos olet jo aiemmin jalkapalloa harrastanut esim paikkakunnalle muuttanut, ilmoittaudu myös tämän sivun kautta. Mikäli seuramme joukkueissa on omaa ikääsi vastaava joukkue (kts joukkueet) voit ottaa yhteyttä myös suoraan joukkueenjohtajaan.

Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika pp.kk.vvvv. *
Pelaajan sähköposti
Pelaajan puh.n:
Äidin/isän etu-ja sukunimi
Puhelin no:
Sähköpostios. *

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


    Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.
Kalajoen Pallo