Jäseneksi liittyminen

Tällä sivulla voit liittyä Kalajoen Pallon jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuskaavakkeen ja maksamalla siitä seuraavan jäsenmaksun. Mikäli haluatte muttaa henkilöjäsenyyden "Perhejäsenyydeksi" täyttäkää oheinen lomake uudestaan ja valitkaa Perhejäsenmaksu sekä lisätkää muiden perheenjäsenten nimet. Ilmoittakaa myös perheen katuosoite ja lähettäkää lomake. Huomioikaa, että perhejäsenyydellä juniorijäsenen vanhemmatkin tulevat seuran äänivaltaisiksi jäseniksi ja voivat näin osallistua seuran toimintaan.
Seuramme sääntöjen mukaan seuran hallitus hyväksyy jäsenyydet ja eroanomukset Suomen yhdistyslain periaatteiden mukaan. Jäsenmaksuilla tullaan hoitamaa seuran yleisiä kuluja kuten esimerkiksi jäsenmaksuja liitoille/ piirille ja kirjanpito- sekä muita nk. toimistokuluja.

Uudet säännöt rekisterinpidosta velvoittaa seuraa pitämään yhteystietonne salassa.

Edelleen seuran sääntöjen mukaan seura voi neuvotella jäsenetuja eli käytännössä alennuksia paikallisista kauppaliikkeistä. Tällä hetkellä sopimus on Elmo Sportin kanssa, mutta neuvotteluja laajennetaan kun saamme jäsenrekisterin ajan tasalle.

Seuran jäsenyys luonnollisesti antaa teille mahdollisuuden vaikuttaa siihen miten seuraa johdetaan. Toivomme että olette kiinnostuneita seuran hallituksen toiminnasta ja yleisessä kokouksessa valitsette seuran hallitukseen innokkaita toimijoita tai asetutte kenties itse ehdolle.

Jäsenyyksiä on kahdenlaisia. Henkilöjäsenyys, mikä otetaan vain esim pelaavalle juniorille tai seniorille. Lisäksi on perhejäsenyys, missä ilmoitetaan perheestä useampi jäsenyys. Suosittelemme tätä koska se kasvattaa nopeimmin seuran jäsenmäärää mikä puolestaan on etu seuran hakiessa yleistä toiminta-avustusta. Henkilöjäsenyys on 10 € ja perhejäsenyys 20€. Jäsenyys jatkuu toistaiseksi ja jäsenmaksu on vuosittainen mikä laskutetaan.
JÄSENYYS LAJIT *

Suku- ja Etunimi *
Perhej. muut nimet
Katuosoite ja post. no:
Puhelin: *
Sähköposti: *
Jäsenmaksut laskutetaan annettuihin sähköposteihin.
Henkilöjm 10€
Perhejm 20€

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


   
Kalajoen Pallo