LIITY JÄSENEKSI TAI MUUTA JÄSENYYTTÄ
20.1.2017 13:10 Uutiset / Pääsivusto

LIITY NYT JÄSENEKSI

Nyt maksettu jäsenmaksu on voimassa vuoden 2018 loppuun saakka.
Tällä sivulla voit liittyä Kalajoen Pallon jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuskaavakkeen ja maksamalla siitä seuraavan jäsenmaksun. Seuramme sääntöjen mukaan seuran hallitus hyväksyy jäsenyydet ja eroanomukset Suomen yhdistyslain periaatteiden mukaan. Jäsenmaksuilla tullaan hoitamaa seuran yleisiä kuluja kuten esimerkiksi jäsenmaksuja liitoille/ piirille ja kirjanpito- sekä muita nk. toimistokuluja.

Uudet säännöt rekisterinpidosta velvoittaa seuraa pitämään yhteystietonne salassa. Emme tule luovuttamaan niitä ulkopuolisille.

Edelleen seuran sääntöjen mukaan seura voi neuvotella jäsenetuja eli käytännössä alennuksia paikallisista kauppaliikkeistä. Tällä hetkellä sopimus on Elmo Sportin kanssa, mutta neuvotteluja laajennetaan kun saamme jäsenrekisterin ajan tasalle.

Seuran jäsenyys luonnollisesti antaa teille mahdollisuuden vaikuttaa siihen miten seuraa johdetaan. Toivomme että olette kiinnostuneita seuran johtokunnan toiminnasta ja yleisessä kokouksessa valitsette seuran hallitukseen innokkaita toimijoita tai asetutte kenties itse ehdolle.

Henkilöjäsenyyksiä on kahdenlaisia. Henkilöjäsenyys, mikä otetaan vain esim pelaavalle juniorille tai seniorille. Lisäksi on perhejäsenyys, missä ilmoitetaan perheestä useampi jäsenyys. Suosittelemme tätä koska se kasvattaa nopeimmin seuran jäsenmäärää mikä puolestaan on etu seuran hakiessa yleistä toiminta-avustusta. Henkilöjäsenyys on 10 € ja perhejäsenyys 20€. Jäsenyys jatkuu toistaiseksi ja jäsenmaksu on vuosittainen mikä laskutetaan. Pääset antamaan TAI MUUTTAMAAN JÄSENYYTTÄ täältä. Tai etusivun alalaidassa olevasta Liity jäseneksi linkistä.


   
Lisää uutisia
B-pojat 01-02
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728