PUHEENJOHTAJAN PALSTA
27.9.2017 10:37 Puheenjohtajan palsta / Kalajoen Pallo

PUHEENJOHTAJAN PALSTA

Tässä asia joka koskee kaikkia Kalajoen Pallon toimjoita, perheitä, pelaajia, mummuja sekä vaareja.

Kalajoen Pallon sivustossa on ilmoitus tulevasta joukkueen johtajien ja etenkin Jopox kotisivun käyttökoulutuksesta. Koulutus on kahtena iltana alkaen ke 11.10. klo 17:30 ja päättyy 20:30 yläasteen At1-luokassa. Koulutus jatkuu ke 18.10. samalla ajalla ja -paikassa. Koulutus kestää 3 tuntia/ ilta.
Nyt toivon että kaikki nuo edellä mainitut tahot lakkaavat ajattelemasta ettei tämä minua koske. Elämme aikaa jolloin netin kautta tapahtuva tiedonvälitys on vain hallittava. Ilman tuota taitoa ja seura ilman tuota mahdollisuutta putoaa pois kuvioista.
Tällä hetkellä sivustomme käyttö on niin puutteellista, ettei siitä ole vielä hyötyä juuri kenellekään. Ei ainakaan palvelemaan seuran kokonaishalittavuutta tai näkyvyyttä.
Sivustolla voi hallita n. 50 eri seuratyössä käytettävää asiaa joita ei kuitenkaan kaikkia tarvitse hallita juuri kenenkään. Enimmäkseen riittää kun hallitsee joukkueen asiat kotisivustossa. Jos pääsisimme edes siihen tilanteeseen että joukkueiden kaikki toiminnat kirjataan sivustoon niin yhteiskäytäntö Palloliiton ohjelmistojen kanssa paljastaisi tilastoilla kuinka laajaa Kalajoen Pallonkin toiminta on. Samalla nousee esiin monta muuta tärkeää juttua yleensä seuran toiminnassa.
Ja tuo sivuston käyttö ei tosiaankaan ole vaikeaa. Sen opiskelu on vain paljon helpompaa, kun joku näyttää ne muutamat klikkaukset millä pääsee alkuun. Sen jälkeen toiminnot löytyvät tai ainakin sivuston sisään rakennetut ohjeet joilla pääsee teenpäin.
Kurssin aikana annettu joukkueenjohtajan koulutus ei ole vaaraksi kenellekkään mutta nyt tai tulevaisuudessa toimiville joukkueenjohtajille jopox-kotisivukoulutus on enemmän kuin tarpeeellinen.
Seuratyöhän on vapaaehtoista, mutta kun opiskelet kotisivujen hallinnan voit itse päättää avustasi joukkueelle tai seuralle. On hyvin tärkeää, että joukkueen sivuston osiot ovat kaikilla kunnossa, sillä miltei siitä koostuu koko sivuston päivittäinen toiminta. Koko sivuston realiaikaisuus perustuu ajatukseen, että joukkueet päivittävät omaa osuuttaan. Saadaan suurelle joukolla pidettyä (vaikka 10 henk/joukkue) joukkueen sivut ajantasalla, niin kenekään ei tarvitse istua jatkuvasti päivittämässä sivustoon jo vanhoja asioita.

Nyt kursseille on osallistumassa kaksi henkilöä mutta en nuku öitäni rauhassa, jos tuo luku ei ole jo tiistaina 102. Niin tärkeänä pidädn tätä seikkaa seuran tulevaisuuden kannalta. Uhratkaa siis nuo muutama tunti, sillä se on panostusta seuran tulevaisuutten. Ja vaikka joukkueenjohtajille kotisivun päivitys on tärkeä taito, niin joukkueessa voi olla hyvin vielä 10 henkilöä jotka päivittävät sivustoa.

Käykää siis ilmoittautumassa täällä. Tai etusivun paikkieesta "ILMOITTAUDU jojo ja jopox-kotisivukoulutukseen"   
Lisää uutisia
B-pojat 00-01
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat